jb managing staat voor John Baas managing.
              


Wie is John Baas ?   

Een enthousiaste, energieke bedrijfsvoerder, open en oprecht, gedreven en gericht op het behalen van resultaten, een zeer ambitieuze spin in het web, geen 9 tot 5 mentaliteit, met als kwaliteiten,

Taak georiënteerd en actiegerichte leider, creatief in en gericht op oplossingen, een sterk plannings- en organisatievermogen met een goede communicatieve   vaardigheid en zeker niet uit het oog verliezend dat mens en project centraal staan voor een goede win win situatie voor klant en organisatie.

Met ruim 25 jaar ervaring in plannen, organiseren, leidinggeven en bedrijfsvoering ben ik de uitdaging aan gegaan om concrete management oplossingen aan te bieden en heb daarvoor jb managing opgericht.


Mijn ervaring en deskundigheid heb ik ondergebracht in vier disciplines waar ik sterk in ben en waarin jb managing wat voor u kan betekenen

  • Logistiek management
  • Planning management
  • Project management
  • Beton management

Deze disciplines zijn weergegeven in aparte pagina's, op elke pagina staat vermeld hoe ik tegen deze disciplines aankijk, wat er verwacht mag worden en wat jb managing voor u hierin kan betekenen.

Middels een eigen netwerk kan jb managing in deze disciplines meerdere diensten leveren, van interim managers tot complete management teams.
Mocht u belangstelling hebben in de diensten van jb managing of meer informatie willen hebben neem dan contact met ons op voor een verhelderend kennismakingsgesprek.
  

  

.